FD-9 Lézer Detektor a Vonal Lézer Szinten, Szabadtéri Lézer-Szint Érzékelő Vevő szorítóval a Zöld Vonalak Három Oldalas LED Kijelzők(FD-9G Zöld Fény)

FD-9 Lézer Detektor a Vonal Lézer Szinten, Szabadtéri Lézer-Szint Érzékelő Vevő szorítóval a Zöld Vonalak Három Oldalas LED

HUF 12579.30

Árukból

A vevőkészülék automatikusan kikapcsol, ha nem észlel semmilyen fény, vagy nem nyomja meg bármelyik gombot a 6 percet.Az erős ház megvédi a lézeres szinten vevő a nedvesség, por.FD-9 G a zöld sugár.Jön egy fogót, amely lehetővé teszi a gyors váltás a rod-szerelt kézi alkalmazások.A maximális érzékelési tartomány 35 méter vízszintes lézer sort, majd 20 méter függőleges vonal.Jellemzők : 1.Az erős ház megvédi a lézeres szinten vevő a nedvesség, por. 2.Jön egy fogót, amely lehetővé teszi a gyors váltás a rod-szerelt kézi alkalmazások. 3.A vevőkészülék automatikusan kikapcsol, ha nem észlel semmilyen fény, vagy nem nyomja meg bármelyik gombot a 6 percet. 4.A maximális érzékelési tartomány 35 méter vízszintes lézer sort, majd 20 méter függőleges vonal. 5.FD-9 G a zöld sugár.Műszaki adatok : Anyag : Műszaki műanyag Modell : FD-9 G (Opcionális) Pontosság : ±1,5 mm Érzékelési Tartomány : 1~, 35 M(vízszintes), 1~20 M(függőleges) Elem : 9 V Elem(Nem tartozék) Méret : 164 x 27 x 52mm / 6.45 x 1.06 x 2.04" Utasítás : 1.Helyezze be az akkumulátort egy 9 V akkumulátor az akkumulátor tartóját, győződjön meg arról, hogy az elektródákat a jó kapcsolatot. 2.Kezelőpanel főkapcsoló Gomb : power on/off vevő.A jobb felső jelzőfény mutatja, hogy az állam : fény, amikor a hatalom a villanyt, amikor kikapcsolás, villog, amikor a feszültség alacsony, ki kell cserélni az akkumulátort.Hang Be/Ki Gomb : be - /kikapcsolása berregő hang, mellyel szabályozható, hogy a zümmögő, vagy nem észlelésekor lézer. 3.Kimutatására lézer, Ha észleli vízszintes lézer, a vevőt függőlegesen, fejjel felfelé.Ha kimutatására függőleges lézer, helyezze a vízmérték oldallal felfelé.Mikor a lézer piros kap képernyőn, a fény (zöld vagy piros) világít meg fog buzz(ha a csengő van kapcsolva).Ha a zöld fény van, álljon meg azonnal.Ezen a ponton, a lézer, illetve piros vonal közepén felfogó csavar átfedés, azaz, a piros vonal a jelenlegi helyzetben, a lézer.A csomag Tartalmazza : 1 x Vevő, 1 x Csipesz.


A termékről

A vásárlók is választanak