Kreatív Tál Hangulatos Sablon, 12/10/8 Hüvelyk Akril Tál Hangulatos Minta Varrási Uralkodó Tál Wrap Varrás Minta Sablon Varrás (10 cm)

Kreatív Tál Hangulatos Sablon, 12/10/8 Hüvelyk Akril Tál Hangulatos Minta Varrási Uralkodó Tál Wrap Varrás Minta Sablon Varrás

HUF 2018.25

Árukból

【Három méretben állnak rendelkezésre】A tál kényelem sablon három méretben, nagy, közepes, kis közül lehet választani, 12/10/8 Hüvelyk volt.Több tervezési lehetőségek, valamint a blokkok által létrehozott sablon csoport, hogy a 8"/10"/ 12" kész a blokk egy teljesen más sablonok. 【Könnyű vágás】Ez a sablon könnyen csúszik a szövet, amíg a nyomás nehezedik, hogy rögzítse az anyagot a helyről, amikor vágás, elkerülve csúsznak miscutting. 【Magas minőségű anyag】Ez a steppelt tál-alakú vágás sablon készült kiváló minőségű akril, amely nem könnyen hajlik, deformálódik vagy törik.Összehasonlítva más anyagok, ez nem könnyű sérült, rozsdás, de tartós. 【Kiadás a kreativitás】Ez a kézműves varrás minta sablon befejeződött a teljes design a mat modell.DIY egyszerű.Tudsz adni a teljes játék, a kreativitás, majd engedje el a képesség, hogy teljes finom tál állványok. 【Széles körben használják】A kényelmes sablonok különböző méretű tálakat alkalmas különböző méretű szövet vágás minták, alkalmas kezdők, valamint képzett embereket, hogy a legtöbb tál DIY zárójelben, amelyet fel lehet használni a konyhák, éttermek, bulik, stb.


A termékről

A vásárlók is választanak