Socobeta Vágás Mat Saját Gyógyító, Tökéletes A3-as PVC A3 vágódeszkát Vágás Mat Hosszú Idő Szolgáltatás a Haza(Világos Zöld)

Socobeta Vágás Mat Saját Gyógyító, Tökéletes A3-as PVC A3 vágódeszkát Vágás Mat Hosszú Idő Szolgáltatás a Haza(Világos Zöld)

HUF 4318.65

Árukból

A szőnyeg reverzibilis, a rács jelek mindkét oldalon.Vágás szőnyeg is van vonalak vágás átló.Útmutató jelölései segíthet, hogy az intézkedés különböző típusú, papírból, illetve a kártya pontos, illetve minimalizálja vágási hibák.A vágás mat is, hogy a vágási munka kényelmesebb, sima, könnyen vágott egyenes a vágás mat uralkodó nélkül.Tökéletes vágás mat, ha írás, festés, faragás, stb. 1/2inch rács 1/8inch jelek pontos összehangolása, valamint a 45°, 60° útmutatók.Ez a vágás mat jó öngyógyító képességét.Tartós használata a szőnyeg nem fényvisszaverő, vagy megcsúszott.Ez nem csak védi a táblázat, de ez alkalmas több célra, például az írás, festés, vágás, faragás, stb.Jellemzők : tökéletes vágás mat, ha írás, festés, faragás, stb. 1/2inch rács 1/8inch jelek pontos összehangolása, valamint a 45°, 60° útmutatók.A vágás mat is, hogy a vágási munka kényelmesebb, sima, könnyen vágott egyenes a vágás mat uralkodó nélkül.A szőnyeg reverzibilis, a rács jelek mindkét oldalon.Vágás szőnyeg is van vonalak vágás átló.Útmutató jelölései segíthet, hogy az intézkedés különböző típusú, papírból, illetve a kártya pontos, illetve minimalizálja vágási hibák.Speciális csúszásmentes felület a vágás a papír kártya, illetve egyéb anyagok.Tartós használata biztosítja, hogy hosszú ideig szolgáltatást.Védi a táblázat felső-től éles pengék, írás eszközök, illetve más, művészeti vagy kézműves eszközök.Specifikáció : Anyag : PVCColor : Zöld, Lila, Fekete, Világos Zöld (Opcionális) Méret : A3 Dimension : 45*30*0.3 cm / 17.7*11.8*0.1 inch Package lista : 1 * Vágási Mat Note : 1. Kérem, engedje meg, 1-3cm hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést.2. Monitorok nem kalibrált azonos, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kismértékben eltér a valós tárgy.Kérjük, vegye az igazi, mint a standard.


A termékről

Material:
PVC
Color:
Green, Purple, Black, Light Green (Optional)
Size:
A3
Dimension:
45*30*0.3cm / 17.7*11.8*0.1inch
Package list:
1 * Cutting Mat :
1. Please allow 1-3cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

A vásárlók is választanak