OLYCRAFT 400pcs Pipetta Tippek Műanyag Pipettor Tipp, Pipettor Pipetta Tippek Tiszta Kék 1000ul/1ml a Labor Kellékek Microchemical Kísérlet(Polipropilén)

OLYCRAFT 400pcs Pipetta Tippek Műanyag Pipettor Tipp, Pipettor Pipetta Tippek Tiszta Kék 1000ul/1ml a Labor Kellékek Microchemical

HUF 1362.15

Árukból

【NAGY TÉTEL】Csomag tartalmazza 400pcs 1000ul/1ml polipropilén Pipetta Tippek, mérete körülbelül 70mm/2.75" magasság 10mm/0.39" széles. 【PRÉMIUM ANYAG】 .. A pipetta tippek a kiváló minőségű polipropilénből (PP), kiváló ellenállás, hogy magas, illetve alacsony hőmérséklet .(-15℃~110℃). 【KÖZGYŰLÉS A PIPETTA HEGYÉT】 Behelyezése a pipetta függőlegesen a pipetta hegyét, majd enyhén jobbra-balra, hogy szorosan együtt. 【MÓDSZER A PIPETTÁZÁSI】 .. Mielőtt pipettázási, győződjön meg arról, hogy a pipetta, pipetta hegyét pedig a folyékony vagy ugyanazon a hőmérsékleten, amely biztosítja, hogy a pipettázási könnyebb. 【MEGJEGYZÉS】 Ha kell fertőtleníteni a tippeket, magas hőmérséklet, kérjük, ellenőrizze, hogy a hőmérséklete nem haladja meg a 110℃.OLYCRAFT Tiszta Kék Folyadék Pipetta Pipettor Tippek Innovatív vékony fal design ezek pipettor tippek növeli a lágyság, a pipetta tippek.Képes legyen egyszerű tipp betöltése &ejekciós, illetve elkerülése érdekében hatékonyan Ismétlődő Törzs Sérülések Magas kompatibilitás a legtöbb népszerű pipetták, mint Gilson, Eppendorf, Biohit, Márka, Thermo, Labsystems, stb.Micropipette tippek használja a mikrobiológiai vagy microchemical alkalmazások.Ezek a praktikus tippek a tökéletes kiegészítője a kínálatunk Mikro, Mini-pipetták.


A termékről

A vásárlók is választanak