Amaonm Cserélhető 3D DIY Colofrful Repülő Madarak A Fa Ágai Fali Matricák Virág Virág Fal Matrica Meghámozzuk, majd Bottal Dekoráció, Gyerekeknek, babáknak valók Fiúk Lányok Hálószoba Gyerekszoba Szoba, Nappali (Kingfisher)

Amaonm Cserélhető 3D DIY Colofrful Repülő Madarak A Fa Ágai Fali Matricák Virág Virág Fal Matrica Meghámozzuk, majd Bottal

HUF 4858.65

Árukból

Növény, virág falmatrica fali matrica készült kiváló minőségű környezetbarát Vinyl.A környezetvédelem, nem mérgező, nem baj, hogy a gyerekek tart 5-7 év kültéri expozíció 10+ évet zárt.A rajzfilm állatok fali matrica lehet csatolni egy sima falfelület, sima fa, fém, vagy üveg, valamint a különböző alternatív gabona-ingyenes felületeken.Ezek az aranyos állatok matricák el lehet távolítani, majd újra beragadt nélkül hagy maradékot.Díszíteni a szobát, azonnal.Hozd a szín az élet a szobába, mégpedig anélkül, festés, tisztítás.Jön a 2 lap, ívméret : 25cm x 70cm (9.8" x 27.5").Javasoljuk, kész méret : 50cm x 89cm (19.6" x 35"), ez csak a hivatkozás, akkor állítsa be, ha úgy tetszik.Ha nem vagy elégedett a vásárlás vagy bármilyen problémája van a telepítés, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk fog válaszolni 24 órán belül.Specifikáció : Anyag : PVC/Pvc Szín : Színes Csomagot : Beleértve a 2 darab lap Minden egyes Ív Mérete : 9.8 inch x 27.5 hüvelyk Után Kivitelben Méret : 351inch x 19.6 inch (csak a méret a kép megjelenítésére) Jellemzők : 1.Könnyen alkalmazható, cserélhető, tartós, nyomás, ellenállás, sokk ellenálló, vízálló. 2.Alkalmazni lehet bármilyen sima , tiszta, száraz felületet a fal, csempe, üveg, bútor, stb.NEM alkalmas piszkos vagy durva felületű. 3.Eltávolítható, Áthelyezhető anélkül, hogy elhagyná a marks & ragadós anyag.Hogyan Kell Használni : -Válasszon egy sima, tiszta, száraz felületre.Hámozd meg a matricák a lapot egyesével. -Húzza le a matricát az adatlapot, majd óvatosan illessze a felszínen a választás díszített.Kövesse a lépéseket a képet, vagy szem képek saját ízlésének megfelelően. -Ha bármilyen okból úgy dönt, hogy távolítsa el a matricák, azt fel kell oldani, majd hámozott el könnyen, anélkül, hogy elhagyná növényvédőszer-maradék vagy ragadós a rendetlenséget, aztán anélkül, hogy a felújítást!Kérjük, Vegye Figyelembe : 1.Biztosítja a felület sima, nem ragad rá a kemény, vagy egyenetlen felületre. 2.Válassza ki a helyet kíván alkalmazni, tisztítsa meg a vaku, illetve a zsír, tartsa száraz, tiszta. 3.Rajzfilm állatok fali matricák kell beilleszteni bármilyen sima felületre, mint például üveg ajtó, ablak, konyha vagy a fürdőszoba csempe, szemüveg, háztartási gépek. 4.Mivel kézi mérés, a mérési hiba 1-3cm engedélyezett a normál tartományon belül. 5.Olyan tényezők miatt, mint fényhatások, a fényerő/kontraszt beállításokat a monitor, a színtónus a honlap képek általában a tételek kissé eltérőek lehetnek.Köszönöm a megértést!.


A termékről

Material:
PVC/Vinyl
Color:
Colourful
Package:
Including 2 piece of sheets
Each Sheet Size:
9.8inch x 27.5inch
After Finish Size:
351inch x 19.6inch (only the size in the picture display)
Features:
1.Easy to apply, removable, durable, pressure resistance, shock resistance, waterproof. :
2.It can be applied to any smooth , clean and dry surface of walls, tiles, glass, furniture, etc. NOT suitable for dirty or rough surface. :
3.Removable, Repositionable without leaving marks & sticky residue. :
How To Use:
-Choose a smooth, clean and dry surface. Peel the stickers from the sheet one by one. :
-Peel off the sticker from the sheet and carefully paste it on the surface of your choice to be decorated. You can follow the steps in the picture, or you can stitch pictures according to your preferences. :
-If for any reason you choose to remove your decals, they can be lifted and peeled away easily, without leaving any residue or sticky mess and without the need for redecorating! :
Please Note:
1.Ensure the surface is smooth, do not stick on the rough or uneven surface. :
2.Choose the place you want to apply, clean up the ash and grease, keep it dry and clean. :
3.Cartoon animals wall stickers must be pasted on any smooth surface, such as glass doors, window panes, kitchen or bathroom tiles, glasses, household appliances. :
4.Due to manual measurement, a measurement error of 1-3cm is allowed within the normal range. :
5.Due to factors such as lighting effects and the brightness/contrast settings of the monitor, the color tone of the website photos and actual items may be slightly different. Thanks for your understanding! :

A vásárlók is választanak