Külső Merevlemez-1 tb-os 2 tb-os Nagy Sebességű USB 3.1 Hordozható Merevlemez, Külső HDD Hordozható Külső Merevlemez-Meghajtó, Mac, PC, Laptop(2TB Kék)

Külső Merevlemez-1 tb-os 2 tb-os Nagy Sebességű USB 3.1 Hordozható Merevlemez, Külső HDD Hordozható Külső Merevlemez-Meghajtó,

HUF 4738.50

Árukból

A Mentési Terv dokumentumok fogja megkapni e-mailben, csak a címet a fiók megtalálható a számla üzenetközpont belül a Vevő/Eladó Üzenetek.Ha a meghajtó leáll, a Mentő adat-helyreállítási terv megkísérli visszaállítani az adatokat a meghibásodott meghajtót, majd visszanyert adatok visszakerülnek az adathordozó eszközön keresztül vagy biztonságos felhő alapú adattárolás.Kiterjed az új single-merevlemez külső merevlemez-meghajtók bármilyen márkájú, ha a vásárolt 30 napon belül (számlát meg kell őrizni a vásárlások nem ugyanazon ügylet).Ingyenes szállítás a labor adatmentés; 24/7 online esetben állapot nyomon követése.Ha az adatok nem hasznosított, hogy visszakapja a pénzét. 【Plug and Play】 .. Ez a merevlemez külső készen áll, anélkül, hogy a szoftver telepítése, csak dugja be, majd menj. 【Nagy Sebességű Típus-C/USB3.1 Külső Merevlemez】szuper magas adást. 5-ször olyan gyorsan, mint a szokásos merevlemez-meghajtó olvasásakor pedig több mint 1-szer gyorsabb, ha írás, biztos, hogy fokozza a munka hatékonyságát nagymértékben!. 【Erős & Tartós】Ultra slim külső merevlemez-meghajtó védett, masszív, tartós ügy, ami könnyű, praktikus, kényelmesen illeszkedik a palm vagy csúszik a zsebébe. 【Kiváló Kompatibilitás】Az erős kompatibilitási teszi, hogy működőképes 99% - a SZÁMÍTÓGÉPES rendszerek,beleértve a Microsoft Windows 10/ Windows 8.1/ Windows 8/ Windows 7/Android többet!. 【, Amit kapsz】 1 x Hordozható Merevlemez-Meghajtó,1 x USB3.1 Kábel, 3 Év Garancia.


A termékről

A vásárlók is választanak