786 Kozmetikumok - 6 Darabos Készlet - Lélegző Körömlakk, Vegán Körömlakk, Kegyetlenség-Mentes, Egészséges, Halal Körömlakk Gyorsan Száradó Körömlakk (Közel-Kelet Körömlakk Szett)

786 Kozmetikumok - 6 Darabos Készlet - Lélegző Körömlakk, Vegán Körömlakk, Kegyetlenség-Mentes, Egészséges, Halal Körömlakk

HUF 9448.65

Árukból

KEGYETLENSÉG-MENTES & VEGA .. Minden 786 Kozmetikai körömlakk 100% - ig vegán erőszak-mentes.Nem hisszük, hogy a vizsgálat a termékek vagy összetevők állatok.EGÉSZSÉGES FORMULA .. Ez a körömlakk nem tartalmaz : formaldehid, formaldehid gyanta, toluol, kámfor, DBP, xilol, parabének, vagy sok más vegyszereket.Termékeink megfogalmazott, anélkül, hogy a top 11 legkeményebb vegyi anyagokat találtak egy tipikus körömlakk.HALAL, VALAMINT WUDU/MOSDÁS BARÁTSÁGOS .. Ez a termék nem tartalmaz állati származékok, valamint azt vizsgálták, hiteles, mint a halal meg Wudu barátságos.LÉLEGZŐ .. A körömlakk formula lehetővé teszi, hogy a víz beszivárog keresztül a körömlakk, tartja a körmök egészséges, hidratált.KÖRNYEZETBARÁT, NEM MÉRGEZŐ, GYORSAN SZÁRADÓ .. A 786 Kozmetikumok, kínálunk egy biztonságosabb, egészségesebb alternatíva, a minőség feláldozása nélkül vagy a teljesítmény. 786 Kozmetikumok - Közel-Kelet 6 Darab Set This Közel-Keleti Ihletésű Körömlakk Szett tartalmaz 6 halal körömlakkok ihlette város Észak-Afrikában : Top Kabát Tiszta, Abu Dhabi, Bagdad, Dubai, Gázai Nizwa.Top Coat Egyértelmű : Ez egy gyorsan száradó lakk világos halal körömlakk, mindkettőt biztosítja a védelmi pecsét a szín megelőzésére forgácsolás, majd egy fényes kész nézd a körmeimet.Abu Dhabi : Egy vastag, fehér színű, krémes textúra, amely inspirálta a lenyűgöző nagy Mecset Abu Dhabi, U. A. E. Baghdad : Egy homokos bézs-nude szín, ami ihlette a sandy az Iraki főváros, Bagdad vagy a homok-tónusú építészet.Dubai : Dubai élénk, áttetsző, fémes arany a csillogást.A gazdag arany Dubai ihlette a Gold Souk a névrokon.Gáza : Ez egy elegáns, sötét olajzöld színű, ihlette a város Gázai Palesztin, valamint a Palesztin olajfák.Nizwa : merész, rágógumi rózsaszín árnyalata ihlette a gyönyörűen illatos rózsa kertek Omán Jebel Akhdar, vagy a "zöld hegy" található, a város a Nizwa.Hozzávalók : Butil-Acetát Etil-Acetát, Nitrocellulóz, Adipinsav/Neopentyl-Glikol/Trimellitic Anhidrid Kopolimer, Acetil-Tributil-Citrát, Izopropil-Alkohol, Polyethylmethacrylate -, Szacharóz-Acetát Isobutyrate, Stearalkonium Bentonit, Diacetone Alcohol, Szilícium-Dioxid, Benzofenon-1, Trimethylpentanediyl Dibenzoate, Dimetikon, Trimethylsiloxysilicate, N-Butil-Alkohol, Foszforsav.Tartalmazhat : Mica, Bis (Glycidozyphenyl) Propán/Bisaminomethylnorbornane Kopolimer, Alumínium-Hidroxid, Ón-Oxid, Titán-Dioxid/Cl 77891, Vas-Ammónium-Ferrocyanide/Cl 77510, Vas-Oxid/Cl 77499, Fekete Vas-Oxid/Cl 77499, Vörös Vas-Oxid/Cl 77499, Leszármazottai/Cl 77007, Alumínium Por/Cl 77000, EXT Violet 2/Cl 60730, Vörös 28/Cl 45410, Sárga 5 Tó/Ci 19140, Vörös 34 Tó/Cl 15880, Vörös 6 Tó/Cl 15850, Vörös 7-Tó/Cl 15850.


A termékről

A vásárlók is választanak