SAIJI Laptop Tálcára, Asztal, Hordozható asztali Állvány Tároló Fiók, Állítható PVC Bőr, Összecsukható Laptop Tálcát Kanapé, Kanapé, Emelet, 23,6 x 12.6 x 1 Cm (Nagy, Fekete)

SAIJI Laptop Tálcára, Asztal, Hordozható asztali Állvány Tároló Fiók, Állítható PVC Bőr, Összecsukható Laptop Tálcát Kanapé,

HUF 6615.00

Árukból

[Könnyen Használható] Állítható Laptop Táblázat : Két auto-lock gomb mindkét oldalán könnyen lehetővé teszi a gyors változások, a magasság, a lábak lehet állítani, hogy 5 különböző magasságban állítható 9.4"-12.6". [Szögben Állítható] ezen kívül két bilincsek lehet használni, állítsa be a felületre, szöget, felületet lehet beállítani, hogy 4 különböző szögekből a 0-36°. [Divattervezők] a bal oldalon a laptop tálcára, az asztalnak van egy kis fiókban, ami a kiegészítők.Notebook csúszik segít megőrizni a készüléket az asztalra, hogy megakadályozza a táblagép-egér csússzon le az asztalra. [Többfunkciós] Ez a többfunkciós tábla, egy tökéletes kiegészítője az irodában, otthon vagy otthoni iroda.Használja úgy, mint egy laptop munkaállomás, laptop asztal, ágy, gyermek ágy, asztal, mini íróasztal, laptop, kanapé, asztal,állandó asztal irodai munka,ez lesz a nagy egyensúly a pihenésre, a termelékenység. [Lehajtható] Könnyű, de masszív, összecsukható lapos, helytakarékos tárolás, valamint a hordozhatóság.Ügyvezető oiffice Megoldások, állítsa be a laptop, vagy írásban, munkahelyen, bárhol otthon vagy az irodában.


A termékről

A vásárlók is választanak