inginuity idő, LED-es hátsó Lámpák A Toyota Camry 2018 2019 2020 Világos, Hátsó Lámpák Animáció DRL Fék indexet Közgyűlés Tiszta Lencse (Világos)

inginuity idő, LED-es hátsó Lámpák A Toyota Camry 2018 2019 2020 Világos, Hátsó Lámpák Animáció DRL Fék indexet Közgyűlés Tiszta

HUF 40498.65

Árukból

【Kompatibilitási】Plug and play A 2018 2019 2020-As Toyota Camry , Könnyen telepíthető, Közvetlen Csere Eredeti helyzetébe.OE Gyári Stílus.Nem splicing szükséges.Telepítési Utasítások nem Tartalmazza, Szakmai Telepítés Ajánlott. 【】 Szolgáltatások DRL LED, dinamikus indexet nyújt jobban meg az autó.Magas fényerő fordított lámpa féklámpa teszi a vezetés biztonságosabb, az úton.A ködlámpa oldal lámpa ki. 【Garancia】2 Év garancia esetén a szállítás időpontja , amely minden minőségi problémák. 【Frissítések】Frissítés a megjelenés az autó változtatni az autó stílusban, majd adja meg a család biztonságosabb éjszakai vezetés.Beleértve az indexet, a soros kijelző,futó fény. 【Tanúsítási】DOT vagy SAE tanúsító, a PC,ABS,PMMA,ÜVEG Anyaga Bizonyítja, Teljesen Zárt, Vízálló, Por, Korrózióálló, Tökéletesen Működik, Még a Zord Időjárási Körülmények között.Izzó Típusa : LED.Vízálló : IP67. Tanúsító : DOT.Ház Színe : Fekete.Lencse Szín : Átlátszó.Ház-Anyag : ABS/PMMA/DB.Lencse Anyaga : PC.Animáció DRL.DRL animálni, amikor elindítja a kocsit.Bolt-On OE felszerelés : ugyanaz a kapcsolat, kábeleket az eredeti autó, csere, hogy a raktáron Egység közvetlenül.Célja, hogy baj-ingyenes telepítés, telepítés könnyen.Izzó Típusa : LED.Vízálló : IP67. Tanúsító : DOT.Ház Színe : Fekete.Lencse Szín : Füstölt.Ház-Anyag : ABS/PMMA/DB.Lencse Anyaga : PC.Animáció DRL.DRL animálni, amikor elindítja a kocsit.grea Bolt-A OE felszerelés : ugyanaz a kapcsolat, kábeleket az eredeti autó, csere, hogy a raktáron Egység közvetlenül.Célja, hogy baj-ingyenes telepítés, telepítés könnyen.A hátsó lámpája egy lámpa lámpa csatolt vissza a járművet, hogy egy jel, hogy a jármű mögött.Lámpa teljesítmény folyamatosan folyamatosan javult az autó kora, sprred a nagy különbség a között, a nappali, valamint az éjszakai forgalom fatalitities.Tailight egyik legfontosabb összetevői a jármű; lehetővé teszik, hogy a jármű mögött, a különböző jelek az éjszaka folyamán, de minden rossz időjárás merülhetnek fel.A hátsó lámpák frissítés a jármű új stílus.


A termékről

A vásárlók is választanak