Jhtech Heatless Haj Hajcsavarók A Hosszú Haj, Heatless Curling Rod Headban Tudsz Aludni Éjszaka, a Puha Hab Haj Görgők, Curling Szalag, Flexi Rúd a Természetes Haj (kék)

Jhtech Heatless Haj Hajcsavarók A Hosszú Haj, Heatless Curling Rod Headban Tudsz Aludni Éjszaka, a Puha Hab Haj Görgők, Curling

HUF 3375.00

Árukból

1.Ez Jhtech Heatless Haj Hajcsavarók kapsz egy új módja a curling, a gyönyörű haj.Ez akarat ad ön egy gyönyörű fürtök, anélkül, hogy a hőt a hajad. 2.Ez Jhtech haj hullám korábbi rúd használható, anélkül, hogy bármilyen elektromos, hő szükséges, akkor a DIY frizura könnyen, nincs olyan kár, hogy a hajad. 3.Használati útmutató : Először használj egy hajcsat tetején a fejét, hogy rendbe a haját rod, külön egy kis hajtincset a pin farok comb, valamint a zsinór a haj körül a haja rúd.Amikor a haj fonott, használja a haj hurok roll fel.Távolítsa el a hajtű várni, 3-6 óra, vagy egyik napról a másikra fűtés nélkül.Kapsz gyönyörű göndör haj másnap reggel, pedig nem érzem magam kényelmetlenül, amíg alszik.A csomag tartalmazza a részletes használati utasítást. 4.Könnyen használható otthon, vagy cipelni, ha kimegy.Alkalmas száraz, vagy nedves hajra használja.Kapsz egy szép hajad minden nap.Nem kell, hogy vegye fel a nap. 5.Ez a szag, amikor kinyitja a csomagot.Kérjük, mosás, száraz, mint a gyönyörű új ruhát használat előtt!. 1.Ez Nem hő göndör haj fejpánt kapsz egy új módja a curling, a gyönyörű haj.Ez akarat ad ön egy gyönyörű fürtök, anélkül, hogy a hőt a hajad.


A termékről

A vásárlók is választanak