Ékszerész Tool Kit Nagy Pontosság a Kezdő, valamint a Szakértői Gyémánt Teszter II.+Ékszerész Nagyítólencse Nagyító (60X)

Ékszerész Tool Kit Nagy Pontosság a Kezdő, valamint a Szakértői Gyémánt Teszter II.+Ékszerész Nagyítólencse Nagyító (60X)

HUF 2428.65

Árukból

【Lcd kijelző, led kijelző】Nagy/kis kapcsoló vizsgálatra gyémánt +/- 8 pont. 【Gyors Eredményeket】Ez a design szállít gyors, pontos eredményeket.Ön képes lesz arra, hogy tudja, ha valami hamis másodpercek alatt. 【Egyszerű Használat】 Ez egyszerű működtetni, hogy az eredmények, a szakemberek nem szükséges.Ha a kő hamis, kristály vagy cirkónia, a tesztelő nem ad hangjelzést. 【Hordozható】 Gyémánt Teszter Toll, 60 X LED Égő Nagyítólencse minden jön-val a saját kényelmes hordtáska.Mindkét elem kicsi, elfér bármilyen táska vagy hátizsák. 【Ipari célra】Ékszerek Nagyító célja, drágakő, ékszer, érme, bélyeg, sziklák, órák, hobbi, antik tárgyak, modellek, képek ipar, stb.kifejezetten az ellenőrzést végző az apró tárgyakat.Ékszerész Nagyítólencse méret : 6cmx 4,5 cm x 2,5 cm .Gyémánt teszter méret : Kb. 18.5 cm x 5,8 cm x 3.3 cm.Bocsát ki, hallható hangokat ad pontos adatokat.Gyémánt mutató mutatott, ha a követ egy IGAZI gyémánt.Pontosan megkülönböztetni a gyémánt más anyagok, Nagy / kis kapcsoló vizsgálatra gyémánt.A csomag tartalma : 1 x gyémánt selector teszter , 1 x ékszerész nagyítólencse. 100% vadonatúj.Vannak útmutatások a csomagban, ha bármilyen kérdése van, kérjük, olvassa el az utasításokat, vagy lépjen velünk kapcsolatba.


A termékről

A vásárlók is választanak